Connect with us

Συνταγές

Μπισκοτογλυκό ψυγείου με γεύση ροδάκινο

Published

on

Συστατικά

Βάση

  • 500 γρ πτι μπερ
  • 150 γρ μαργαρίνη
  • 150 ml γάλα
  • Κρέμα
  • 1½ λίτρο γάλα
  • 200 γρ ζάχαρη
  • 150 γρ αλεύρι
  • 50 γρ νισεστέ
  • 4 βανίλιες

Οδηγίες

0 από 11 βήματα ολοκληρώθηκαν

  1. Στο κρύο γάλα διαλύουμε την ζάχαρη, το αλεύρι, το νισεστέ και τις βανίλιες.
  2. Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που η κρέμα να πήξει.
  3. Στα θρυμματισμένα μπισκότα προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, το γάλα και ανακατεύουμε καλά.
  4. Απλώνουμε και στρώνουμε το μπισκότο σε φόρμα 40×30 εκατοστά.
  5. Απλώνουμε την χλιαρή κρέμα και τη στρώνουμε.
  6. Βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες για να σφίξει η κρέμα.
  7. Αναμειγνύουμε την ζελατίνη με λίγο κρύο νερό και την αφήνουμε για 5 λεπτά να φουσκώσει.
  8. Ζεσταίνουμε το μισό σιρόπι από τις κομπόστες και ενσωματώνουμε την ζελατίνη.
  9. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το υπόλοιπο κρύο σιρόπι.
  10. Κόβουμε τα ροδάκινα και τα βάζουμε πάνω από την κρύα κρέμα.
  11. Όταν το ζελέ κρυώσει το βάζουμε προσεκτικά πάνω από το γλυκό και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι που να σταθεροποιηθεί.

Συνταγές

Φτιάξτε απλά τυροπιτάκια, με σπιτική, εύκολη και αφράτη-γιαουρτένια ζύμη.

Published

on

Φτιάξτε απλά τυροπιτάκια, με σπιτική, εύκολη και αφράτη-γιαουρτένια ζύμη. (more…)

Continue Reading

Συνταγές

Käsekuchen με ροδάκινο Είναι εύκολο γρήγορο σε 10 λεπτά μπαίνει στο φούρνο!

Published

on

Käsekuchen με ροδάκινο Είναι εύκολο γρήγορο σε 10 λεπτά μπαίνει στο φούρνο! (more…)

Continue Reading

Συνταγές

Φανταστικός Kορμός χωρίς αυγά της γιαγιάς

Published

on

Φανταστικός Kορμός χωρίς αυγά της γιαγιάς (more…)

Continue Reading

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ